BESEDA DIREKTORJA

Začetki naše “tovarne” segajo v leto 1979,kar pomeni, da ima podjetje več kot štirideset letno tradicijo proizvodnje kablov. Naše glavno poslanstvo in cilj je pravočasna dostava kakovostnih kablov do naših partnerskih distributerjev in energetskih podjetij.

Naša vizija je postati vodilni proizvajalec srednjih in nizkonapetostnih kablov v jugovzhodni Evropi. To vizijo uresničujemo z ustvarjanjem dobička iz leta v leto in z vlaganjem v širitev naše proizvodnje in prodaje, kar ne bi bilo mogoče, če ne bi imeli dobrih strateških povezav.

Naš poslovni uspeh izhaja iz tega, da natančno vemo, kaj naše stranke potrebujejo in želijo, ter s sklepanjem  dolgoročnih partnerstev s ključnimi strankami.


.Nenehno izboljševanje poslovnih procesov, doseganje visoke produktivnosti, izboljšanje kakovosti,  in znižanje stroškov – vse to drži veliko priložnosti za prihodnost. 

Rast našega podjetja se vsako leto povečuje. Trenutno lahko proizvedemo 80 ton kablov na dan in 30.000 ton kablov na leto. V obdobju 2007-2009 se je naša produktivnost povečala za 30% vsako leto. Načrtujemo izgradnjo nove tovarne za srednje napetostne kable in širitev naše proizvodne zmogljivosti pri TKT do 3000 ton mesečno ali 36.000 ton letno.

Poleg tega kot uspeh podjetja vedno odvisen od znanja in kakovosti, sodelovanja in motivacije vseh zaposlenih. veliko vlagamo v razvoj zaposlenih.

Iztok Pikl, Upravni direktor